Bemutatkozás

Szertettel üdvözöljük honlapunkon. Cégünk antik és modern bútorok kárpitozásával, felújításával, továbbá egyedi bútorok gyártásával foglalkozik, és rendelkezik az ehhez szükséges minden típusú mély szakmai ismeretekkel.

Személy szerint én, a cég vezetője, másfél évet töltöttem Angliában az antik bútorok javításának tanulmányozásával. Több száz éves technológiákkal ismerkedtem meg.

A modern bútorok javítása és gyártása terén is nagy tapasztalattal rendelkezünk. Folyamatosan figyelemmel kísérjük az újabb segéd- és alapanyagok megjelenését és az ezekhez szükséges technológiák elsajátítását.

Otthonaink enteriőrjét meghatározzák az abban lévő bútorok, azon belül fontos szerepet töltenek be a kárpittal behúzott bútorok, mivel ezeknek nem csak díszítő és funkcionális szerepe van, de a kényelemben is meghatározzák a mindennapjainkat. A kárpitos bútorok jelentősen meghatározzák az otthonunkat. Gondoljunk bele, hogy a kárpit nélküli bútorok nem minden esetben biztosítják a kényelemet és egyhangúság jellemzi őket, míg a kárpitozott székek, fotelek, kanapék első ránézésre a kényelmet sugallják, de mivel használati tárgyakról beszélünk, ezért a rendszeres igénybevétel miatt még az erős kárpithuzatok is megkopnak, a rugók eltörnek, a szivacs összeesik. A bútor áthúzásnál jut szerephez a kárpitos.

Sok kárpitos csak a bútor külső megjelenésének szentel időt, és közben a belső értékeket figyelmen kívül hagyja a szakszerűtlen, de gyors munkával. Ezáltal nem csak a munka díja lesz irreálisan magas a befektetett energiához képest, de a bútor élettartama is megrövidül.

Mi korhű állapotba - legyen az antik, retro, modern - állítjuk vissza bútorát az ön teljes megelégedésével. Hagyományos anyagokat használunk, és teljes kézimunkával építjük azokat a bútorokba.

Megelégedésünkre szolgálna, ha a mi kezünk nyomát tudhatnánk az ön bútorain is. Örömmel vennénk, ha megtisztelne bizalmával, és igénybe venné ingyenes állapot- és költségfelmérésünket.

Papp Gábor Cégvezető